Hoe krijg je meer volgers op Instagram?

Hoe krijg je meer volgers op Instagram? Hier wat tips:

Bekender worden op Instagram 

Heb je er altijd al van gedroomd om bekend te worden op Instagram, maar weet je niet hoe je dit kunt bereiken? Je kan Instagram volgers kopen maar er zijn meerdere mogelijkheden. Hieronder staan speciaal voor jou een aantal tips om in een rap tempo zo veel mogelijk volgers te krijgen!

Wees actief met posten

Let er overigens wel op dat je hier niet in doorslaat. Wanneer je te veel post, kunnen je volgers het vervelend gaan vinden en kunnen ze je gaan ontvolgen. Dat wil je natuurlijk niet.

Slim posten
Het is niet alleen belangrijk om de juiste hoeveelheid berichten te posten, maar ook om goed na te denken over wanneer je post. Dit kun je het beste doen op de tijden dat de app het meest wordt gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat er twee pieken zijn in het gebruik van Instagram. Om acht uur ‘s ochtends en om elf uur ‘s avonds.

Gebruik je verhaal
Het is raadzaam om met regelmaat iets in je verhaal te zetten. Wanneer gebruikers een profiel opzoeken, zullen ze eerder klikken op een profiel waar iets in het verhaal staat, omdat dat account er automatisch actiever uit ziet.

Je biografie
Zet duidelijk in je biografie waar jij voor staat. De tekst die je in je biografie zet, zijn eigenlijk een soort zoektermen. Denk hier dus goed over na.

Gebruik hashtaghs
Een algemeen bekende methode om een groter bereik te krijgen op een foto, is het gebruik van hashtags. Door populaire en actuele hashtaghs te gebruiken, zullen meer mensen jouw foto voorbij zien komen. Dit vergroot de kans op meer likes.

Interactie met je volgers
Leer je volgers kennen! Reageer bijvoorbeeld op gebruikers die reageren op een post, zet een poll in je verhaal of begin een privé gesprek met een paar volgers. Altijd leuk!

Likes kopen
Naast bovenstaande methodes, kun je het ook makkelijker aanpakken. Een van de opties om meer bekendheid, is door het kopen van likes. Instagram volgers kopen is een methode die vaker wordt gebruikt dan je denkt. De methode is efficiënt en zeer handig. Instagram volgers kopen is bijna altijd veilig, zolang je het maar doet op een betrouwbare website. Dus als je nu denkt: ik wil Instagram volgers kopen, doe dan eerst goed je research.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze tips. Heel veel succes met het vergroten van je Instagram pagina!

Kijk voor meer informatie op www.likes-kopen.nl